OM ADVOKATKONTORET

Louise Bomholtz

Advokat (L)

Partner i BFA Law Advokatanpartsselskab (CVR nr. 39130661)

+45 22 22 42 51

louise@bfalaw.dk

Louise Bomholtz har siden 2004 rådgivet klienter inden for familie- og arveret. Hun har stor erfaring og specialviden vedrørende sager om skilsmisse, samlivsophør, børn, arveforhold og dødsbobehandling. Derudover bistår Louise klienter med oprettelse af ægtepagter, testamenter, fremtidsfuldmagter, samejeoverenskomster samt andre dokumenter og aftaler inden for familie- og arveretten.

Louise har tillige stor proceserfaring – som hun også bruger til at skabe holdbare løsninger for klienterne i form af forlig. Louise er uddannet mediator og bruger hovedsageligt denne uddannelse i forbindelse med sit medejerskab af mediatorvirksomheden Interrelate.

Som et særligt område beskæftiger Louise sig med de internationale familie-/arveretssager. Denne ekspertise er der i stigende grad brug for med de mange familieforhold og arbejdsmæssige situationer, som dagligt udvikler sig på tværs af Danmark og resten af verdens lande. Louise er medlem af AIJA – en verdensomspændende forening med kollegaer inden for Familie- og Arveretten.

Uddannelse

2016: Uddannet mediator ved North Western University I Chicago, USA

2006: Cand. jur. Fra Københavns Universitet

Karriere

2017: Advokat, Advokatfirmaet Rovsing & Gammeljord

2017: Medejer af Interrelate ApS

2010 – 2016: Advokat, Bech-Bruun

2004 – 2010: Advokatfirmaet Varming & Riise-Knudsen

 

Medlemskaber

Danske Advokater

Danske Familieadvokater

Danske Arveretsadvokater

AIJA

Sprog

Dansk

Engelsk

Undervisning

Underviser på Københavns Universitet i Familie- og Arveret